Pravno obvestilo

Pravno obvestilo spletnega mesta www.kinoloska.si

Vse pravice so pridržane. Obvestilo se nanaša na začetno stran in vse podstrani spletnega portala www.kinoloska.si. Informacije na elektronskem naslovu www.kinoloska.si so zaščitene s pravicami intelektualne lastnine društva Kinološke zveze Slovenije (KZS) in njenih članic, katerih vsebine so vključene v www.kinoloska.si.

Omejitev odgovornosti

Vse informacije in gradiva na www.kinoloska.si so informativne narave. KZS se bo trudila za najboljše možno delovanje www.kinoloska.si, vendar ne prevzema nikakršnih odgovornosti in garancij za nemoteno uporabo www.kinoloska.si. Vsi uporabniki uporabljajo www.kinoloska.si na lastno odgovornost. Niti KZS niti katera koli druga fizična ali pravna oseba, ki je sodelovala pri ustvarjanju, nastanku ali izdelavi www.kinoloska.si ali še sodeluje pri nadgradnjah in novih informacijah ter gradivih, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij ali gradiv na www.kinoloska.si, ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. KZS tudi ne more biti odgovorna za kakršne koli poškodbe (vključno s tistimi, ki jih povzročijo virusi) računalniške opreme, mobilnih telefonov ali katere koli druge aplikacije, s katero je mogoče dostopati do strani, zaradi obiska uporabnika na strani ali kakršne koli njene uporabe. KZS ne more biti odgovorna za nobeno škodo kakršne koli vrste, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali nemožnosti uporabe www.kinoloska.si.

KZS se bo trudila za pravilnost, ažurnost in popolnost podatkov, vsebovanih na teh straneh, vendar ne prevzema nikakršne odgovornosti za njihovo pravilnost, ažurnost ali popolnost.

KZS lahko te strani spremeni kadar koli ali brez predhodnega obvestila in ne prevzema nikakršne odgovornosti za posledice teh sprememb.

Omejitev uporabe informacij in gradiv

Informacije in gradiva, ki so prikazana na tej strani, lahko uporabnik strani naloži z mreže za osebno domačo rabo, pri čemer ne sme spreminjati označb avtorskih pravic, drugih obvestil o pravicah intelektualne lastnine ali obvestil o drugih pravicah. Dovoljeno je nalaganje in tiskanje informacij in gradiv z namenom ogledovanja in branja za nekomercialne namene. Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, ponovno objavljanje, spreminjanje informacij in gradiv na www.kinoloska.si ali njihovo pošiljanje po pošti ter razširjanje na kakršen koli drug način brez predhodnega pisnega dovoljenja je prepovedano. Prav tako je prepovedana uporaba kateregakoli elementa www.kinoloska.si za kakršne koli druge namene, kot za izključno osebno, nekomercialno, domačo rabo.

KZS ne odgovarja za obliko in vsebino spletnih strani, ki so na kakršen koli način povezane z www.kinoloska.si. Pri obisku in uporabi povezanih spletnih strani je odgovornost KZS za vse primere izključena.

To pravno obvestilo lahko KZS kadar koli spremeni in je za uporabnike zavezujoče v vsakokratni spremenjeni obliki, zato je priporočljivo, da jih v primeru uporabe uporabniki spremljajo na teh straneh. Z uporabo te strani uporabnik izkazujejo in potrjuje, da je seznanjen z našimi pogoji in da se z njimi strinja.

Uporaba strani v nasprotju z navedenimi pravili je prepovedana. Uporabnik, ki uporablja strani na način, ki je v nasprotju z navedenimi pravili, je v celoti materialno in odškodninsko odgovoren. 

obrazciPravilniki in obvestilaorgani kzs
Prvaštva SlovenijeFCI obvestilaKraški Ovčar

banner300-vzreditelji

Marec 2018
P T S Č P S N
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Prihajajoči dogodki

No events

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. / Our website uses cookies for your best experience when using it. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki / Visiting and using our website you agree with cookies. Za podrobnejše informacije kliknite na povezavo / link.